söndag 22 april 2012


Att måla köksmöblerna får vänta.


Tiden tickar iväg och här är det full rulle. Ja inte med sådant som jag tycker är roligt direkt. Hellre hade jag velat fixa och trixa i trädgården, sy färdigt mina gardiner och en hel del andra roliga inredningsprojekt, men icke.
Funderade just på hur man får ett inspirerande inlägg av problem med avloppspumpen för det är just det som står på agendan i dag. Kanske en snygg bild på när den hivas upp ur skiten. Eller varför inte en gourmet bild på snabbmaten korv och makaroner toppad med massor av onyttig ketchup. Eller hur galen man blir på att få tvåa på bilprovningen som gör att man måste spendera helgen med att försöka bli av med det. Inspirerande?- not...men så är det här i livet.

Samtidigt är det skönt att hela familjen är samlad. Det är ledigt och vi kan umgås samtidigt som vi fixar. Att göra något tillsammans behöver ju inte bara vara att spela spel eller dylikt. Det kan likväl vara att hjälpa pappa med att räcka fram mejseln. Ha en supersöndag mina vänner.

3 kommentarer:

 1. Ja så är det i livet. Gott att vara samlade dock.
  Önskar dig också en härlig söndag och fin start på nya veckan. Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Det finns många små glädjeämnen i livet!! ;)

  Lite skit har ingen dött av... hihi..

  En kaffe snart..!?
  Kramar Marie

  SvaraRadera
 3. låter som en vanlig vardag, känenr igen det där.. men när väl man får tid över för lite fina ting & mysiga sysslor så uppskattas det desto mer.

  Kram & trevlig valborg
  Tiina

  SvaraRadera