söndag 23 september 2012

Huspiffartider!

 
Nygrens Café

Bild från mysiga Nygrens Café i Alingsås. Fick ju naturligtvis hoppa in där i veckan då jag var ute på en av mina presentshopparrundor. Snart är det oktober vilket innebär Lights in Alingsås. Lär återkomma till staden då. Det är så himla mysigt att strosa runt på ljusslingan och sedan kunna sätta sig och äta något gott på med trevligt sällskap.


 Köket väntar också på det där sista som "gör det". Lite fönsterlampor osv.

Annars är det huspiff som jag är fokuserad på just nu. Mörkret kommer fortare och fortare på kvällarna och dagarna är ofta fyllda av regn och rusk. Tillfälle att planera för hur vårt Master bedroom ska se ut när det blir färdigt. Tapeter och färg. Sedan är jag riktigt sugen på att inreda klart våra resterande rum som fortfarande inte fått den där sista pricken över i. Dags att öppna plånboken och ut och shoppa med andra ord, men också att inventera de sista flyttlådorna som står undanstoppade i vårt blivande sovrum.

Här har det varit en lugn dag efter en orolig natt med febrig Liten, Grynet som vaknar från och till och en man som dimper ner på småtimmarna glad i hågen efter en trevlig herrmiddag med grannarna. Ska krypa ner med det stora lilltrollet som redan sover. Liten och pappa sitter i soffan och myser. Får bli vab för deras del i morgon. Vecka 39 står för dörren, ha det så gott!

1 kommentar:

  1. Glöm inte att de snart e nossans ljusfestival också! ;) // Essungaborna

    SvaraRadera