söndag 18 november 2012

Bjällerklang!

 

Så har vi åter varit på Sägnernas Hus julmarknad. Denna underbara loge mitt ute i skogen, full med tomtar och troll. Ett perfekt startskott på julen. Alla sinnen fick sin del av julstämning. Julmusik, mysig interiör och mycket gott att provsmaka och köpa hem till jul.      


 Kommers!


 
    Är helt såld på alla dessa figurer som dyker upp över allt.


 
På väg hem fick vi ju inte missa att hoppa in på Falbygdens Ost i Falköping. Kan säga att det blev ett och annat som trilla ner i shoppingbagen här också. De har ju så mycket goda ostar och delikatesser, men också massor av fint att pynta hemmet med inför jul.Fram på kvällen så var det då dags. Spökvandring på Mösseberg. Var lite orolig för hur det skulle gå för Liten som tyckte att det var lite läskigt på Sägnernas Hus, med alla troll osv. Hur skulle det då inte gå ute i mörkret med spöken? Men jag kunde snart slappna av. Hon var totalt oberörd. "Jaha, där står ni och vad då då" - attityd. Hon verkade mest intresserad av att få springa med dessa figurer. Hon fattade nog inte att vi faktiskt var jagade av spöken som ville förgöra oss och att vi precis klarade oss undan, tack vare ett annat spöke som fått dåligt samvete. Vi vuxna däremot...läskigt...

Sååå, stundar en ny vecka och en bättre vecka, får vi hoppas. Har legat totalt utslagen i halsfluss sedan förra helgen och känner mig fortfarande inte riktigt hundra, men det går åt rätt håll.
Bjällerklang till er!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar