söndag 7 oktober 2012

Höststädning!

När kvällen kommer tänds alla ljusen.

God kväll mina vänner! Blir ett sent söndagsinlägg i dag. Det har varit ett så underbart väder så jag har helt enkelt inte velat slå mig ner vid datan. Solen har äntligen tittat fram och vi har höststädat hela dagen ute i trädgården. Underbart! Under tiden har vi tittat lite på hur vi vill ha trädgården i framtiden. Tanken är att vi ska få hem en grävmaskin lite senare och när den kommer vill det till att veta läget. Vi ska dränera lite runt huset och så som det har regnat så är det säkert inte fel att göra detta.


 


For till Fritsla i veckan. Åkte som vanligt lite småvägar. Man får se så mycket mer då, som vackra vyer över Viskan. Men sååå överfull som den var var jag faktiskt lite fundersam på om inte vägen jag åkte på snart skulle sopas undan av allt vatten. Mäktigt! 


Är i behov av ett fint vitrinskåp. Detta vore inte fel.

Destinationen var givetvis Fritsla Tyglager. Där finns så mycket fint. Denna gången köpte jag ett par fina sänglampor som jag hoppas på att få upp denna vinter och givetvis mer ljus till alla mörka höstkvällar. Nu ska jag förbereda inför morgonen för att sedan krypa ner i soffan och spana i Solsidan. Ska bli intressant och se om de kan leva upp till de tidigare säsongerna. Hoppas det!
Ha nu en skön vecka mina vänner. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar